Канікули у Будапешті

  Бронювати              

Маршрут

Мукачево Ужгород Будапешт Ужгород Мукачево
  • ПРОГРАМА ТУРУ

    ДЕНЬ 1

    23.30 Виїзд з Мукачева, Ужгорода.

    Перетин кордону

  • ДЕНЬ 2

    Прибуття до Будапешту.

    Запрошуємо на оглядову екскурсію «Перлина Дунаю» (у вартості туру) в Будапешт, що приголомшує своєю величчю! Наше знайомство з містом ми почнемо зі знаменитої Площі Героїв, потім пройдемося парадним проспектом Андраші, який приваблює туристів своєю елегантністю та витонченістю, прогуляємось вулицею Ваци, де колись дуже любили проводити весь свій вільний час місцеві, та вийдемо на набережну Корзо , з якої відкривається дивовижний краєвид на Дунай!

    Активним туристам за наявності часу додатково пропонуємо відвідати екскурсії.

    Екскурсія в Сентендре+Вишеград (35 EUR + вхідний квиток 7 EUR) – мальовниче містечко з неповторною атмосферою, звивистими вуличками та прекрасними площами – справжнє угорське містечко! Хороші новини для поціновувачів солодкого – відвідування музею марципанів (вхідний квиток – 2,5 EUR). Ми дізнаємося про історію приготування солодощі і побачимо, які вироби з нього можна зробити.

    Далі дізнаємось історію набережної міста та продовжимо вечір на кораблику Дунаєм (30 EUR). Вечірній Будапешт в ілюмінації із шампанським (для дітей соком), під музику вальсів І. Штрауса. І дивовижний вид на місто та Парламент – це треба побачити!

    Відвідаємо казковий Тропікаріум – найбільший в Центральній Європі акваріум-заповідник площею 3000 кв.м. Райське місце для любителів дикої природи. та отримаємо незабутні враження (9 EUR + вхідний квиток 14 EUR – дитячий 14 EUR)

    Заселення до готелю. Ночівля.

  • ДЕНЬ 3

    Сніданок. Виселення з готелю.

    Поринемо у вир вражень, відвідавши Аквапарк “AquaWorld” (9 EUR + вх. квиток 14 EUR ,  дитячий 9 EUR)

    Ласкаво просимо до “AquaWorld” – ваш квиток у світ водних розваг! Наші кришталево чисті басейни, захоплюючі гірки та водні атракціони подарують вам незабутні моменти радості та веселощів. Від сімейних пригод до екстремальних спусків тут є щось для кожного відвідувача. Пориньте у хвилюючий світ “AquaWorld” і створіть свої історії водних пригод!

    Для охочих, пропонуємо дегустацію Долині красунь смачного гуляшу (25 EUR ).Ми дізнаємось історію справжнього угорського гуляшу, його особливості та неперевершений смак угорської страви.

    Виїзд з Будапешту. Нічний переїзд до України.

  • ДЕНЬ 4

    Приїзд до Ужгорода, Мукачева.

 

Вартість туру

89Є/ 1 особа

У вартість входить
У вартість не входить