Чарівна Трансільванія

  Бронювати              

Маршрут

Мукачево Берегово Брашов Клуж-Напока
  • ПРОГРАМА ТУРУ

    ДЕНЬ 1

    20:00 – виїзд з Мукачева (АЗС UPG вулиця Лавківська, 1-Ж, Мукачево), Берегова.

    Проходження кордону. Нічний переїзд у Румунію.

    ДЕНЬ 2

    Прибуття в Трансільванію. Зупинка на сніданок( сплачується додатково).

    За програмою день насичений неймовірними замками Румунії.

    Замки Пелеш + Кантакузіно ( 40 EUR + вх. квиток в кожен замок сплачується додатково).

    Трансільванія відома своїми таємничими середньовічними замками. Замок Пелеш — один із найкрасивіших у Румунії. У ньому поєднуються кілька архітектурних стилів – бароко, ренесанс та рококо.

    Замок Кантакузіно в Румунії різко став популярним після виходу хітового серіалу “Wednesday, саме на території цього замку знімали сцени, що відбуваються в Венздей Адамс в академії Невермор.

    Замок Кантакузіно (Cantacuzino Castle) у неороманському стилі розташований у невеликому містечку Буштень у Румунських Карпатах. Іноді його ще називають замок Замора через розташування у географічному районі Замора.

    Збудували замок на початку 20 століття на замовлення впливового румунського державного діяча Георге Григора Кантакузіно, який був одним із найбагатших людей свого часу в Румунії.

    Відвідування замку Графа Дракули  (25 EUR + вх.кв.)

    Найвідоміший замок Трансільванії – замок Бран, відомий як “замок Графа Дракули”. Внутрішні приміщення замку – це заплутаний лабіринт із кімнат, сходів та таємних переходів. На його території можна побачити кам’яний хрест з вирізаним на ньому змієм, що звернувся в кільце, і глибокий колодязь — вхід у таємничі підземелля.

    Переїзд до Брашову. Оглядова екскурсія Брашовом (входить у вартість туру)

    Брашов – це серце Трансільванії. Місцеві жителі вважають Брашов найкращим містом на землі, про що свідчать написи по всьому місту. Тут постійно відбуваються якісь події – фестивалі, концерти, ярмарки. Ми оглянемо всі дивовижні пам’ятки цього міста – готичну Чорну церкву, середньовічні бастіони, вежі та ворота, Ратушну площу та побуємо на найвужчій вулиці в Румунії!

    Пропонуємо трансфер  в Paradisul Acvatic ( 10 EUR + вх. квиток 15 EUR ) До ваших послуг в аквапарку Paradisul Acvatic безліч критих та відкритих басейнів з підігрівом і без нього, з трамплінами від 1 до 5 метрів, джакузі та гідромасаж, водні гірки. Для любителів зняти стрес, поніжившись у воді, тут є критий грот із музикотерапією. Також до послуг відпочивальників – фінська сауна, біосауна та хамам (волога сауна). Крім цього, в аквапарку регулярно проводяться заняття з аквааеробіки на безкоштовній основі. В аквапарку Paradisul Acvatic знаходяться також і дитячі басейни з підігрівом, дитячі водні гірки та ігровий майданчик з надувними іграшками.

    Ночівля в готелі.

  • ДЕНЬ 3

    Сніданок. Виселення з готелю.

    Екскурсія одним з найдавніших міст Трансільванії – Алба-Юлія ( у вартості туру). Візитною карткою міста є однойменна фортеця – – цитадель Альба-Кароліна побудована за французьким зразком – у формі семикутної зірки, і з кожної вершини відкривається прекрасний, але інший вид на місто. Під час екскурсії фортецею ми пройдемо так званий маршрут 3 фортець: римської, середньовічної фортеці 16 століття і форту Алба Кароліна, який був побудований під час Габсбурзької Імперії.

    Запрошуємо відвідати найкрасивішу Соляну шахту Румунії! ( 20 EUR + вх. квиток 18 EUR ). Соляна шахта в Турді займає 1-е місце серед найкрасивіших місць в світі, що перебувають під землею, випереджаючи Печеру кристалів в Мексиці і церкву Сан-Клементе і Санта Марія в Римі. В даний час соляна шахта є музеєм гірничої справи, а також має парк розваг з баскетбольними кільцями, міні-гольфом, каруселями та підземним озером, яким можна кататися на човні.

    Запрошуємо на екскурсію по місту Клуж-Напока ( 10 EUR). Столиця Трансільванії, доглянуте й живе місто на однаковій відстані від угорського та українського кордонів, западає в серце з першого погляду. Головна площа зі значним готичним Собором Святого Михайла, на якій постійно призначають побачення студенти, бароковий палац Банфі, який хочеться покласти в кишеню і забрати додому, а в ньому – Художній музей, де можна годинами дивитися на румунську живопис – і розібратися, нарешті, чому румуни вважають себе нащадками Священної Римської Імперії.

    Виїзд до України. Нічний переїзд.

  • ДЕНЬ 4

    Прибуття в Україну. Час прибуття залежить від проходження кордонів.

 

Вартість туру

79Є/ 1 особа

У вартість входить
- Проїзд автобусом єврокласу
- Проживання в готелях / віллах / апартаментах 2-3 *
- Сніданки
- Медичне страхування від нещасного випадку для туристів до 60 років
- Оглядова екскурсія Брашовом
- Оглядова екскурсія містом Алба-Юлія
Забронювати тур
У вартість не входить
– Факультативні екскурсії
– Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
– Особисті витрати
– Курортний збір у готелі (~2,5 - 3,5 EUR на добу з особи)
– Аренда навушників